Páginas

dimecres, 30 d’abril del 2014

Caterina Pérez :: Bags and More


Des de ja fa un temps em declaro fan incondicional de les bosses i complements fets completament a mà i dissenyats per Caterina Pérez.

Desde ya hace un tiempo me declaro fan incondicional de los bolsos y complementos hechos completamente a mano y diseñados por Caterina Pérez.





Totes les seves creacions destaquen pel seu disseny, personalitat i els materials de gran qualitat que utilitza. 

Todas sus creaciones destacan por su diseño, personalidad y los materiales de gran calidad que utiliza.





En cada peça es nota la cura, delicadesa i estima que hi posa, fent-la única.

En cada pieza se nota la cura, delicadeza y cariño que pone, haciéndola única.




A part de bosses, també ha dissenyat una col·lecció de camera straps, que em tenen robat el cor.

Aparte de bolsos, también ha diseñado una colección de camera straps, que me tienen robado el corazón.




A més a més, Caterina realitza cursos de costura a Casa Sagnier a Barcelona i Casa de la Cultura a St. Cugat del Vallés, curs que per cert, tinc pendent de fer algun dia...

Además, Caterina realiza cursos de costura a Casa Sagnier en Barcelona y Casa de la Cultura a St. Cugat del Vallés, curso que por cierto, tengo pendiente de hacer algún día...





I com us podeu imaginar, dintre del meu repertori de complements, ja n'hi ha uns quants de Caterina Pérez. Us recomano sincerament, que feu una ullada a la seva botiga online, us enamoraran les seves creacions.

Y como os podéis imaginar, dentro de mi repertorio de complementos, ya hay unos cuántos de Caterina Pérez. Os recomiendo sinceramente, que dáis un vistazo por su tienda online, os enamorarán sus creaciones.



PD. Demà arriba el dia, els cursos de Álvaro Sanz ^^.

PD. Mañana llega el día, los cursos de Álvaro Sanz ^^.

Feliç dimecres!

Feliz miércoles!


dilluns, 28 d’abril del 2014

Álvaro Sanz


Vaig conèixer el treball de Álvaro Sanz a través de Kirei Magazine i de la Bea de Con Botas de Agua. I mica en mica em va eclipsar per la seva senzillesa, delicadesa i passió en cada una de les seves fotografies.


Conocí el trabajo de Álvaro Sanz a través de Kirei Magazine y de Bea de Con Botas de Agua. Y poco a poco me eclipsó por su sencilleza, delicadeza y pasión en cada una de sus fotografías.





Álvaro Sanz és fotògraf i realitzador. Va estudiar disseny gràfic i realització de cine i TV. Durant 12 anys va donar classes a l'universitat. La seva passió per viatjar i conèixer altres cultures l'ha dut a rodar documentals i fer fotografies per mig món: Madagascar, Marroc, Noruega, Grècia, Croàcia, Macedònia, Eslovènia, Albània...

Álvaro Sanz es fotógrafo y realizador. Estudió diseño gráfico y realización de cine y TV. Durante 12 años dio clases en la universidad. Su pasión para viajar y conocer otras culturas lo ha llevado a rodar documentales y hacer fotografías por medio mundo: Madagascar, Marruecos, Noruega, Grecia, Croacia, Macedonia, Eslovenia, Albania...




La millor descripció que es pot trobar de l'Álvaro és la de la seva companya i també excel·lent fotògrafa Mònica Bedmar:

La mejor descripción que se puede encontrar de Álvaro es la de su compañera y también excelente fotógrafa Mònica Bedmar:




“Álvaro es energía pura. Para él no existe la palabra imposible. Es feliz perdido entre naturaleza, buscando la luz y persiguiendo historias. Camina rápido, y ve las cosas antes que nadie. Cuando tu has visto el arcoiris, él ya tiene las botas llenas de barro del riachuelo que ha cruzado para subirse a un árbol desde el que hacerle una fotografía. Una vez imaginó que podía contagiar a otras personas con su pasión, y de ahí nacen todos sus proyectos: del corazón. Y es feliz. Por poder dedicarse a lo que más le gusta: enseñar y vibrar con todo lo que hace.”



Al 2010 va posar en marxa Els Cursos de Álvaro Sanz, on es combinen dues passions: viatjar i la fotografia. I com ja sabeu... sóc la Sra. Cursos :P, així que dijous, tindré l'honor de passar 4 dies a Galícia en una autocaravana aprenent del magnífic Álvaro Sanz. No sabeu les ganes que tinc de viure aquesta experiència!!!

En 2010 puso en marcha Los Cursos de Álvaro Sanz, donde se combinan dos pasiones: viajar y la fotografía. Y como ya sabéis... soy la Sra. Cursos :P, así que el jueves, tendré el honor de pasar 4 días en Galicia en una autocaravana aprendiendo del magnífico Álvaro Sanz. No sabéis las ganas que tengo de vivir esta experiencia!!!


Us recomano que passeu pel seu web i us deixeu endur per aquest caçador de moments com és l'Álvaro Sanz, realment val molt la pena.

Os recomiendo que paséis por su web y os dejéis llevar por este cazador de momentos como es Álvaro Sanz, realmente vale mucho la pena.


I vosaltres, ja coneixíeu l'Álvaro?

Y vosotros, ya conocíais a Álvaro?

divendres, 25 d’abril del 2014

Lemon Pie


Us pensàveu que no anava a ensenyar-vos el pastís que vaig fer pel meu 25è aniversari???
Sóc de pastissos lleugers i digestius, i que hi ha més lleugera i digestiva que la llimona!!!? Ja sabeu que el meu pastís preferit és la Mousse de Llimona, el pastís que em vaig fer l'any passat pel meu aniversari, així que aquest any, seguint amb la línia de les llimones, vaig preparar un deliciós Lemon Pie!

Os pensabais que no iba a enseñaros el pastel que hice por mi 25º aniversario???
Soy de pasteles ligeros y digestivos, y que hay más ligero y digestivo que el limón!!!? Ya sabéis que mi pastel favorito es la Mousse de Limón, el pastel que me hice el año pasado para mi aniversario, así que este año, siguiendo con la línea de los limones, preparé un delicioso Lemon Pie!







Ingredients:

- 1 paquet de galetes maria.
- 4 cullerades de sucre.
- 85g de mantega (fosa).
- 160ml de suc de llimona.
- 240ml de llet condensada.
- 4 rovells d'ou.
- Ratlladura de 2 llimones.
- 6 culleradetes de maizena.
- 180g de formatge crema.
- 4 cullerades de mantega (fosa).
- Nata avainillada.
- Rodanxes de llimona.
- Nabius.
- Menta.






Ingredientes:

- 1 paquete de galletas maría.
- 4 cucharadas de azúcar.
- 85g de mantequilla (derretida).
- 160ml de zumo de limón.
- 240ml de leche condensada.
- 4 yemas de huevo.
- Ralladura de 2 limones.
- 6 cucharaditas de maizena.
- 180g de queso crema.
- 4 cucharadas de mantequilla (derretida).
- Nata avainillada.
- Rodajas de limón.
- Arándanos.
- Menta.



Elaboració:

Triturar en el processador d'aliments, les galetes, 4 cullerades de sucre i els 85g de mantega. Col·locar el triturat en el motlle desitjat i pressionar amb una pala per tal que es quedi la galeta ben compacta. Fornejar la base a 180ºC de 10 a 12 minuts.
Pel farcit, barrejar la llet condensada, els ous i la ratlladura de llimona. En un bol apart, incorporar la maizena al suc de llimona; i ho incorporem a l'altra barreja poc a poc fins que espessi. Seguidament afegim el formatge crema i batem amb les varetes elèctriques. Per últim afegim les cullerades de mantega, assegurant-nos de que no estigui calenta, per evitar que ens talli la barreja.
Aboquem el farcit sobre la base de galetes ja freda i fornejem a 170ºC durant uns 20 minuts.
Un cop fred, el decorem amb nata, llimones, nabius i menta al gust.

Elaboración:

Triturar en el procesador de alimentos, las galletas, 4 cucharadas de azúcar y los 85g de mantequilla. Colocar el triturado en el molde deseado y presionar con una pala para que se quede la galleta muy compacta. Hornear la base a 180ºC de 10 a 12 minutos.
Para el relleno, mezclar la leche condensada, los huevos y la ralladura de limón. En un bol a parte, incorporar la maizena al zumo de limón; y lo incorporamos a la otra mezcla poco a poco hasta que espese. Seguidamente añadimos el queso crema y batimos con las varillas eléctricas. Por último añadimos las cucharadas de mantequilla, asegurándonos de que no esté caliente, para evitar que nos corte la mezcla.
Vertemos el relleno a la base de galletas ya fría y horneamos a 170ºC durante unos 20 minutos.
Una vez frío, lo decoramos con nata, limones, arándanos y menta al gusto.


La recepta original és de Chokolat Pimienta. I està terriblement deliciós! Us animo a que el feu!

La receta original és de Chokolat Pimienta. Y está terriblemente delicioso! Os animo a que lo hagáis!

PD. Teniu plans per aquest cap de setmana? Jo no em penso perdre el HAND MADE FESTIVAL.

PD. Tenéis planes por este fin de semana? Yo no me pienso perder el HAND MADE FESTIVAL.


Bon cap de setmana.

Buen fin de semana.

dimecres, 23 d’abril del 2014

St. Jordi :: Rosa de ganxet / Rosa de ganchillo

FELIÇ DIA DE SANT JORDI!!! Avui els carrers es vesteixen amb roses i llibres, per celebrar aquesta bonica diada, una de les meves preferides.


FELIZ DÍA DE SAN JORDI!!! Hoy las calles se visten con rosas y libros, para celebrar esta bonita fiesta, una de mis preferidas.


Així que avui passaré el dia a Barcelona, passejant pels seus carrers, gaudint de l'ambient que es respira aquest dia i em compraré algun llibre, segurament algun d'aquells que us vaig ensenyar la setmana passada en la meva Shopping Bag de llibres per St. Jordi.

Así que hoy pasaré el día en Barcelona, paseando por sus calles, disfrutando del ambiente que se respira este día y me compraré algún libro, seguramente alguno de aquellos que os enseñé la semana pasada en mi Shopping Bag de libros para San Jordi.


I lluiré aquesta preciosa rosa que he fet per l'ocasió amb ganxet i cotó Natura de DMC.

Y luciré esta preciosa rosa que he hecho para la ocasión con ganchillo y algodón Natura de DMC.


Si us animeu a fer-la, podeu consultar el patró aquí, i per fer les fulles, podeu consultar aquest altre patró aquí.

Si os animáis a hacerla, podéis consultar el patrón aquí, y para hacer las hojas, podéis consultar este otro patrón aquí.


I vosaltres? Que fareu avui per St. Jordi? Heu preparat alguna cosa per la diada? Us comprareu algun llibre? 

Y vosotros? Que haréis hoy para San Jordi? Habéis preparado algo para la ocasión? Os compraréis algún libro?


Feliç Sant Jordi!

Feliz San Jordi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis