Páginas

divendres, 9 de maig del 2014

Papereria Rifle Paper Co. / Papelería Rifle Paper Co.


Des de petita m'han agradat els articles de papereria. Sempre que entro en una papereria els ulls se m'en van als llapis de colors, les llibretes, els clips, els bolígrafs, les targetes, els papers de regal... De fet, sempre he dit que si algun dia muntés algun negoci seria una papereria o una cafeteria.

Desde pequeña me han gustado los artículos de papelería. Siempre que entro en una papelería los ojos se me van a los lápices de colores, las libretas, los clips, los bolígrafos, las tarjetas, los papeles de regalo... De hecho, siempre he dicho que si algún día montara algún negocio sería una papelería o una cafetería.



Així que si algun dia muntés una papereria m'encantaria tenir els productes de Rifle Paper Co., una papereria floral de dissenys coloristes i de preciosa estètica. Tenen una selecció d'articles preciosos que van des de postals il·lustrades fins a blocs de notes per fer la llista de la compra.

Así que si algún día montara una papelería me encantaría tener los productos de Rifle Paper Co., una papelería floral de diseños coloristas y de preciosa estética. Tienen una selección de artículos preciosos que van desde postales ilustradas hasta blocs de notas para hacer la lista de la compra.



Anna Bond és la il·lustradora i dissenyadora de Rifle Paper, el seu treball s'inspira en el disseny dels anys 50's, l'art folk, la tipografia vintage i la naturalesa. Al 2009 obria una petita botiga-estudi a Florida, i avui dia distribueix la seva feina a milers de botigues de tot el món!

Anna Bond es la ilustradora y diseñadora de Rifle Paper, su trabajo se inspira en el diseño de los años 50's, el arte folk, la tipografía vintage y la naturaleza. En 2009 abría una pequeña tienda-estudio en Florida, y hoy en día distribuye su trabajo a miles de tiendas de todo el mundo!



Podeu trobar els seus productes a Barcelona, a les mítiques Pepa Paper, i sinó podeu adquirir-los online en la botiga online de Rifle Paper Co. o també a madewithlof.

Podéis encontrar sus productos en Barcelona, en las míticas Pepa Paper, y sino podéis adquirirlos online en la tienda online de Rifle Paper Co. o también en madewithlof.



Ja coneixíeu aquesta papereria? Us agrada? Sabeu d'altres llocs on adquirir els seus productes?

Ya conocíais esta papelería? Os gusta? Sabéis otros lugares donde adquirir sus productos?


1 comentari:

  1. preciosos tots! però l'últim m'ha arribat al cor, de petita la meva avia tenia una gossa com la de la postal, airedale terrier <3

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis