Páginas

divendres, 11 d’abril del 2014

Revistes que enamoren :: Kinfolk & Cereal / Revistas que enamoran :: Kinfolk & Cereal

Segur que aquestes alçades molts de vosaltres ja coneixereu la revista Kinfolk. Jo d'un temps enrere, no puc deixar de seguir-la en les xarxes socials, al seu web i fins i tot en format paper.

Seguro que estas alturas muchos de vosotros ya conoceréis la revista Kinfolk. Yo de un tiempo atrás, no puedo dejar de seguirla en las redes sociales, a su web e incluso en formado papel.


Kinfolk és una publicació extremadament cuidada, tant la seva gràfica i disseny, com el seu contingut amb articles, assaigs, entrevistes, fotografies... dedicada a les trobades quotidianes, "a guide for small gatherings", com ells mateixos descriuen. Una revista dedicada als entusiastes del menjar, l'oci i els plaers més corrents. L'edició està tan treballada que és més un llibre que una revista.

Kinfolk es una publicación extremadamente cuidada, tanto su gráfica y diseño, como su contenido con artículos, ensayos, entrevistas, fotografías... dedicada a los encuentros cotidianos, "a guide for small gatherings", como ellos mismos describen. Una revista dedicada a los entusiastas de la comida, el ocio y los placeres más corrientes. La edición está tan trabajada que es más un libro que una revista.




Però Kinfolk és més que una revista, és un estil de vida. És un apropament al menjar, a les petites trobades i reunions improvisades entre amics on el més important és l'energia que es crea al ajuntar-se.

Pero Kinfolk es más que una revista, es un estilo de vida. Es un acercamiento a la comida, a los pequeños encuentros y reuniones improvisadas entre amigos donde lo más importante es la energía que se crea al juntar-se.




A més de la publicació trimestral de la revista, organitzen workshops i esdeveniments, als que pots apuntar-te a través del seu web, a nivell internacional, amb la col·laboració de col·lectius locals. En Espanya han organitzat diversos esdeveniments a Barcelona i Madrid amb la col·laboració de OpenHouse, WeLove o Me myself and my kitchen, per exemple. Esdeveniments que contenen i promouen el gust per les reunions, pel plaer d' ajuntar-se amb amics i gaudir de la conversa, el menjar...
Ara al maig, hi ha una trobada Kinfolk a nivell mundial: L'esprit de la Mer, Barcelona i Madrid estan entre les ciutats on es durà a terme, potser encara estàs a temps d'apuntar-te, consulta aquí

Además de la publicación trimestral de la revista, organizan workshops y acontecimientos, a los que puedes apuntarte a través de su web, a nivel internacional, con la colaboración de colectivos locales. En España han organizado varios acontecimientos en Barcelona y Madrid con la colaboración de OpenHouse, WeLove o Me myself and my kitchen, por ejemplo. Acontecimientos que contienen y promueven el gusto por las reuniones, por el placer de juntarse con amigos y disfrutar de la conversación, la comida...
Ahora en mayo, hay un encuentro Kinfolk a nivel mundial: L'esprit de la Mer, Barcelona y Madrid están entre las ciudades donde se llevará a cabo, quizás todavía estás a tiempo de apuntarte, consulta aquí




Per mi, és una revista per assaborir bé. Trobar el moment perfecte per apreciar els seus relats, recrear-te en aquells petits grans moments que descriu, endevinar el que et suggereixen les seves fotografies, quedar-te abstreta en una sola pàgina durant més de mitja hora...

Para mí, es una revista para saborear bien. Encontrar el momento perfecto para apreciar sus relatos, recrearte en aquellos pequeños grandes momentos que describe, adivinar el que te sugieren sus fotografías, quedarte ensimismada en una sola página durante más de media hora...




Definitivament em declaro fan d'aquesta comunitat que gaudeix i comparteix les petites trobades amb amics i familiars, dels plaers més quotidians de la vida com menjar, parar taula, cuinar, visitar un mercat, recol·lectar fruites i verdures o descobir un local especial com una cafeteria, un restaurant o una botiga.

Definitivamente me declaro fan de esta comunidad que disfruta y comparte los pequeños encuentros con amigos y familiares, de los placeres más cotidianos de la vida como comer, montar la mesa, cocinar, visitar un mercado, recolectar frutas y verduras o descubrir un local especial como una cafetería, un restaurante o una tienda.

                  
{Photos & Video via Kinfolk}

Cosina germana de Kinfolk, és Cereal Magazine. Encara no he pogut tenir-la a les meves mans però pel seu disseny és molt de l'estil de Kinfolk, pels apassionats del menjar, viatjar, els llibres... És trimestral com Kinfolk, i podem trobar-hi destins turístics rellevants i receptes interessants de tot el món.
Amb imatges de llocs idíl·lics i receptes delicioses.

Prima germana de Kinfolk, es Cereal Magazine. Todavía no he podido tenerla en mis manos pero por su diseño es muy del estilo de Kinfolk, para los apasionados de la comida, viajar, los libros... Es trimestral como Kinfolk, y podemos encontrar destinos turísticos relevantes y recetas interesantes de todo el mundo.
Con imágenes de lugares idílicos y recetas deliciosas.










{Photos via: Cereal}
Coneixíeu aquestes revistes? Us enamoren tant com a mi?

Conocíais estas revistas? Os enamoran tanto como mí?

1 comentari:

  1. Bon dia Montse!
    Jo també em declaro fan absoluta de les dues. Són com una joia! Per desgràcia no he tingut la sort de tenir cap de les dues a les meves mans, però n'estic segura que acabaré fent col·lecció.
    Com tu dius, són com un llibre, un estil de vida, i em tenen enamorada...

    M'ha agradat molt el teu post! Moltes gràcies per compartir-lo!

    Una abraçada ;)

    ResponElimina

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis