Páginas

dilluns, 3 de març del 2014

Somio amb... "Cross Blanket" la manta de les creus de Pia Wallén / Sueño con... "Cross Blanket" la manta de las cruces de Pia Wallén


Segur que l'heu vist en multitud de fotos d'interiorisme d'estil nòrdic. Es tracta de la manta "cross blanket" de Pia Wallén, una dissenyadora sueca que s'inspira en els materials, tècniques i acabats tradicionals del seu país a l'hora d'elaborar els seus dissenys, fàcilment reconeguts per incorporar una creu, símbol d'esperança en el país nòrdic. La famosa manta s'elabora en Suècia amb cotó ecològic de Perú, és reversible, i tot i que la més típica es la blanca i negra, també n'hi ha en altres colors.

Seguro que la habéis visto en multitud de fotos de interiorismo de estilo nórdico. Se trata de la manta "cross blanket" de Pia Wallén, una diseñadora sueca que se inspira en los materiales, técnicas y acabados tradicionales de su país a la hora de elaborar sus diseños, fácilmente reconocidos para incorporar una cruz, símbolo de esperanza en el país nórdico. La famosa manta se elabora en Suecia con algodón ecológico de Perú, es reversible, y a pesar de que la más típica se la blanca y negra, también hay en otros colores.

Com podreu veure en les imatges següents, combina a la perfecció amb ambients d'estil nòrdic. És perfecte per a dormitoris, com a cobrellit principal o auxiliar, o per a sales d'estar, com a plaid.

Como podréis ver en las imágenes siguientes, combina a la perfección con ambientes de estilo nórdico. Es perfecto para dormitorios, como colcha principal o auxiliar, o para salones, como plaid.











1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.11

Sens dubte, una de les icones del disseny escandinau!

¡Sin duda, uno de los iconos del diseño escandinavo!

Jo ja la tinc en la meva wishlist! I vosaltres, us apunteu a la Cross Blanket? 

¡Yo ya la tengo en mi wishlist! Y vosotros, ¿os apuntáis a la Cross Blanket?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis