Páginas

dilluns, 10 de març del 2014

Botigues amb encant: La-a / Tiendas con encanto: La-a


No hi ha ni una sola vegada que vagi al barri de Gràcia i em resisteixi a entrar a La-a. És una petita botiga - taller on es poden trobar aquelles petites coses que fan que una casa sigui una llar.

No hay ni una sola vez que vaya al barrio de Gràcia y me resista a entrar a La-a. Es una pequeña tienda - taller donde se pueden encontrar aquellas pequeñas cosas que hacen que una casa sea un hogar.



Aquesta botiga era antigament una botiga de llegums i en el seu pati interior (al final de la botiga) encara es pot veure la cuina econòmica en mig de plantes i eines del taller de la botiga.

Esta tienda era antiguamente una tienda de legumbres y en su patio interior (al final de la tienda) todavía se puede ver la cocina económica en medio de plantas y herramientas del taller de la tienda.



La botiga esta decorada amb un gust exquisit, hi pots observar les diferents rajoles, totes elles originals, que li donen un aire càlid i entranyable a la botiga. 

La tienda esta decorada con un gusto exquisito, puedes observar las diferentes baldosas, todas ellas originales, que le dan un aire cálido y entrañable en la tienda.



Hi pots comprar caixes de fusta, calaixos restaurats, flors i plantes, gerros, bijuteria, cadires, entre d'altres. La seva especialitat són les lletres de fusta i ferro forjat desgastades.

Puedes comprar cajas de madera, cajones restaurados, flores y plantas, jarrones, bisutería, sillas, entre otros. Su especialidad son las letras de madera y hierro forjado desgastadas.



És una botiga ideal per buscar idees per decorar casa vostra o bé per trobar algun regal original.

Es una tienda ideal para buscar ideas para decorar vuestra casa o bien para encontrar algún regalo original.


{Fotos via: Tres pompones - La meva Barcelona}

Ja teniu una bona excusa per passejar pels carrers del barri de Gràcia! Per mi, és la botiga més bonica i amb més personalitat de tota Gràcia!!

Ya tenéis una buena excusa para pasear por las calles del barrio de Gràcia! Para mí, es la tienda más bonita y con más personalidad de toda Gràcia!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis