Páginas

dijous, 28 de març del 2013

L'ou que es va convertir en brownie / El huevo que se convirtió en brownie

Avui continuem amb les receptes de Pasqua. Si els conillets són típics d'aquestes dates, els ous encara ho són més, i si són de xocolata millor que millor! ^^

Hoy continuamos con las recetas de Pascua. Si los conejitos son típicos de estas fechas, los huevos todavía lo son más, y si son de chocolate mejor que mejor! ^^


Fa ja molt temps vaig descobrir aquesta recepta en un blog, i des de llavors he volgut fer-la, però la veritat és que no m'atrevia... ho veia complicat... Però vaig pensar que seria una fantàstica recepta per fer aquests dies i em vaig animar a fer-la!

Hace ya mucho tiempo describrí esta receta en un blog, y desde entonces he querido hacerla, pero la verdad es que no me atrevía, lo veía complicado... Pero pensé que sería una fantàstica receta para hacer en estos días y me animé a hacerla!


RECEPTA BROWNIE DINS UNA CLOSCA D'OU

Ingredients:

* 12 closques d'ou XL.
* 200g de xocolata per fondre.
* 125g de mantega a temperatura ambient.
* 3 ous grans.
* 200g de sucre.
* 125g de farina
* 3 cullerades de cacau en pols (jo utilitzo el de llauna de la marca Valor).
* Un polsim de sal.


RECETA BROWNIE DENTRO DE UNA CÁSCARA DE HUEVO

Ingredientes:

* 12 cáscaras de huevo XL.
* 200g de chocolate para fundir.
* 125g de mantequilla a temperatura ambiente.
* 3 huevos grandes.
* 200g de azúcar.
* 125g de harina.
* 3 cucharadas de cacao en polvo (yo utilizo el de lata de la marca Valor).
* Una pizca de sal.


Preparació:

  1. Primer de tot prepararem els nostres motlles, els ous, que els utilitzarem per enfornar el brownie. 
  2. Amb la punta d' un llevataps, farem un forat a la part inferior de la closca de l'ou, i amb el dit trencarem amb compte per fer un petit forat, per on buidarem l'ou i després introduirem la massa. Realment és fàcil, jo pensava que algun s'em trencaria però no, així que no patiu! ^^
  3. Buidem l'ou. No cal dir que utilitzarem aquests ous per fer la recepta del brownie i com que en sobraran... ja podeu anar pensant que fareu amb la resta... hehehe jo vaig fer una súper truita de patates per sopar! Per buidar l'ou us podeu ajudar d'una broqueta. Esbaldim la closca de l'ou sota l'aixeta.
  4. Omplim un bol gran amb aigua salada (100g per cada litre aprox.). Introduïm les closques dels ous dins l'aigua amb compte que quedin completament cobertes per l'aigua, durant una mitja hora.
  5. Passa't aquest temps, les traiem de l'aigua i les deixem escorre damunt d'un paper de cuina amb el forat cap avall.
  6. Un cop seques les closques, introduïm una mica d'oli a l'interior de cada closca i la movem per tal que s'impregni bé d'oli per dintre, deixem sortir l'oli sobrant.
  7. Un cop tenim les closques llestes, preparem el brownie.
  8. En un bol, posem la mantega i la xocolata i la deixem fondre al microones. Un cop fos deixem refredar.
  9. A part batem els ous amb el sucre a velocitat mitja-baixa sense arribar a muntar-los.
  10. Barregem la mantega i la xocolata, que no han d'estar calents, amb els ous i el sucre.
  11. Afegim la farina amb el cacau i la sal i batem lo just per barrejar-ho, a velocitat baixa.
  12. Passem la massa a la màniga pastissera amb una boquilla adient al tamany del forat de les closques o bé podem tallar la punta de la màniga.
  13. Omplim cada closca fins a 3/4 parts. Si voleu utilitzar una recepta amb llevat seria fins a 1/2 de la seva capacitat. Penseu que és millor que vessi la massa de dins de l'ou, així ens assegurarem que està ple per dins i que tindrà forma de ou.
  14. Preescalfem el forn a 180ºC. Jo vaig col·locar els ous en una safata de minicupcakes, per tal que els ous es quedessin de peu amb el forat cap a munt.
  15. Fornegem els ous durant 15-20 minuts.
  16. Els traiem del forn i retirem l'excés de massa que ha vessat i netegem les restes de la closca amb un drap humit. Aquest pas s'ha de fer quan els ous estan calents, ja que si els deixem refredar costarà molt més de treure les restes.
  17. Deixem refredar els ous.

Preparación:

  1. Antes que nada prepararemos nuestros moldes, los huevos, que los utilizaremos por hornear el brownie. 
  2. Con la punta de un sacacorchos, haremos un agujero en la parte inferior de la cáscara del huevo, y con el dedo romperemos con cuidado para hacer un pequeño agujero, por donde vaciaremos el huevo y después introduciremos la masa. Realmente es fácil, yo pensaba que alguno se me rompería pero no, así que no sufráis! ^^
  3. Vaciamos el huevo. No cabe decir que utilizaremos estos huevos para hacer la receta del brownie y cómo sobrarán... ya podéis ir pensando que haréis con el resto... jejeje yo hice una super tortilla de patatas para cenar! Para vaciar el huevo os podéis ayudar de una brocheta. Aclaramos la cáscara del huevo bajo el grifo.
  4. Llenamos un bol grande con agua salada (100g por cada litro aprox.). Introducimos las cáscaras de los huevos dentro del agua con cuidado que queden completamente cubiertas por el agua, durante una media hora.
  5. Pasado este tiempo, las sacamos del agua y las dejamos escurrir encima de un papel de cocina con el agujero hacia abajo.
  6. Una vez secas las cáscaras, introducimos un poco de aceite en el interior de cada cáscara y la movemos para que se impregne bien de aceite por dentro, dejamos salir el aceite sobrante.
  7. Una vez tenemos las cáscaras listas, preparamos el brownie.
  8. En un bol, ponemos la mantequilla y el chocolate y lo dejamos fundir al microondas. Una vez fuera dejamos enfriar.
  9. Aparte batimos los huevos con el azúcar a velocidad media-baja sin llegar a montarlos.
  10. Mezclamos la mantequilla y el chocolate, que no tienen que estar calientes, con los huevos y el azúcar.
  11. Añadimos la harina con el cacao y la sal y batimos lo justo para mezclarlo, a velocidad baja.
  12. Pasamos la masa a la manga pastelera con una boquilla adecuada al tamaño del agujero de las cáscaras o bien podemos cortar la punta de la manga.
  13. Llenamos cada cáscara hasta 3/4 partes. Si queréis utilizar una receta con levadura sería hasta 1/2 de su capacidad. Pensad que es mejor que se derrame la masa de dentro del huevo, así nos aseguraremos que está lleno por dentro y que tendrá forma de huevo.
  14. Precalentamos el horno a 180ºC. Yo coloqué los huevos en una bandeja de minicupcakes, para que los huevos se quedaran de pie con el agujero hacia arriba.
  15. Horneamos los huevos durante 15-20 minutos.
  16. Los sacamos del horno y retiramos el exceso de masa que se ha derramado y limpiamos los restos de la cáscara con un trapo húmedo. Este paso se tiene que hacer cuando los huevos están calientes, puesto que si los dejamos enfriar costará mucho más de sacar los restos.
  17. Dejamos enfriar los huevos.


M'encanta aquesta recepta, es entretinguda de fer, però no és difícil. I el resultat és més que fantàstic! I la cara que posa la gent quan els veu encara millor! ^^

Me encanta esta receta, es entretenida de hacer, pero no es difícil. Y el resultado es más que fantástico! Y la cara que pone la gente cuando lo ve aún es mejor! ^^


Feliç Dijous Sant!

¡Feliz Jueves Santo!


dimarts, 26 de març del 2013

Conillets de Pasqua / Conejitos de Pascua

Fa quatre dies era Nadal i ara ja estem de ple en Setmana Santa! El temps passa volant!
Avui toca recepta temàtica, i com a temàtica, Setmana Santa. Un element típic d'aquestes dates, els conillets. Així que avui toca unes galetes en forma de conillets, però de petits res de res, que són unes galetones súper grans.

Hace cuatro días era Navidad y ahora ja estamos en plena Semana Santa. ¡El tiempo pasa volando!
Hoy toca una receta temática, y como temática, Semana Santa. Un elemento típico de estas fechas son los conejitos. Así que hoy toca unas galletas en forma de conejitos, pero de pequeños nada de nada, que son unas galletas súper grandes.


Els conillets s'han vestit per a l'ocasió i s'han posat el seu millor llaçet, però són molt tímids i per això ens donen l'esquena. ^^

Los conejitos se han vestido para la ocasión y se han puesto su mejor lacito, pero son muy tímidos y por eso nos dan la espalda. ^^


RECEPTA GALETES CONILL

Ingredients:

* Galetes en forma de conill, aquí podeu consultar la recepta per elaborar la massa de les galetes.
* Farcit:
   - 150g de xocolata de cobertura.
   - 100g de mantega.
   - 100g de sucre glas.
* Cotó de sucre.
* Una mica de mel o xocolata fosa (per enganxar les cues).
* Cinta per a fer el llaç del color que vulgueu.

RECETA GALLETAS CONEJO


Ingredientes:

* Galletas en forma de conejo, aquí podréis consultar la receta para elaborar la masa de las galletas.
* Relleno:
   - 150g de chocolate de cobertura.
   - 100g de mantequilla.
   - 100g de azúcar glas.
* Algodón de azúcar.
* Un poquito de miel o chocolate fundido (para enganchar las colas).
* Cinta para hacer el lazo del color que queráis.


Procediment:
1. Un cop fetes les galetes, farem el farcit. En un cassó, fonem la xocolata amb la mantega al bany maria, remenant sense parar, afegim el sucre i continuem remenant fins que ens quedi una crema llisa i sense grumolls.
2. Sense deixar que es refredi la xocolata, la aboquem en una màniga pastissera (vigilant de no cremar-nos), fem un petit tall a la punta i farcim les galetes de conill. Primer dibuixem la silueta del conill, mai just a les vores, sinó una mica endins, i després omplim l'interior de xocolata.
3. Agafem una altra galeta de conill i la col·loquem al damunt de l'altre galeta amb xocolata i pressionem una mica per a que s'adhereixin. Deixem refredar.
4. Amb una mica de mel o xocolata fosa, enganxem les cuetes dels conills. Aquest pas millor fer-ho unes dues hores abans de menjar-nos les galetes, ja que el cotó de sucre a temperatura ambient es seca i perd la seva esponjositat.
5. Col·loquem el llaçet als conills.

Procedimiento:
1. Un vez hechas las galletas, haremos el relleno. En un cazo, derretimos el chocolate con la mantequilla al baño maría, removiendo sin cesar, añadimos el azúcar y continuamos removiendo hasta que nos quede una crema lisa y sin grumos.
2. Sin dejar que se enfrie el chocolate, lo introducimos en la manga pastelera (vigilando de no quemar-nos), hacemos un pequeño corte en la punta y rellenamos las galletas de conejo. Primero dibujamos la silueta del conejo, nunca justo en el borde sino un poco más para dentro, y después rellenamos el interior de chocolate.
3. Cogemos otra galleta de conejo y la colocamos encima de la otra galleta con chocolate y presionamos un poco para que se unan. Dejamos enfriar.
4. Con un poco de miel o chocolate fundido, enganchamos las colitas de los conejos. Este paso mejor hacerlo unas dos horas antes de comernos las galletas, ya que el algodón de azúcar a temperatura ambiente se seca y pierde su esponjosidad.
5. Colocamos el lacito a los conejos.


NOTA.- Recordeu que les galetes les heu de tallar amb el tallapastes normal i després girant-lo per la cara que no talla per aconseguir el conill com si estigués reflectit en un mirall, ja que a l'hora de enganxar les galetes no us quedi la cara de sota visible.

NOTA.- Recordad que las galletas las tenéis que cortar con el cortador normal y después girarlo por la cara que no corta para conseguir el conejo como si estuviera reflejado en un espejo, ya que a la hora de enganchar las galletas no os quede la cara de debajo visible.



Feliç Setmana Santa!

¡Feliz Semana Santa!

Follow my blog with Bloglovin


dijous, 21 de març del 2013

Hello SPRING! Fem un picnic? / ¿Hacemos un picnic?

Ahir vam entrar oficialment a la primavera. La meva estació del any preferida! Quines ganes tenia de que arrivés!  I és que a la primavera els arbres es vesteixen de verd, les flors comencen a florir i tot es transforma en color. Els dies es fan més llargs, comença a notar-se la calor i en l'ambient es respira frescor.

Ayer entramos oficialmente en primavera. Mi estación del año favorita. ¡Qué ganas tenía de que llegara! Y es que durante la primavera los árboles se visten de verde, las flores empiezan a florecer y todo se tranforma en color. Los días se hacen más largos, comienza a notarse la calor y en el ambiente se respira frescura.


No trobeu que és l'estació ideal per gaudir de la natura i fer un picnic?

¿No creéis que es la estación del año ideal para disfrutar de la natura y hacer un picnic?







Jo ja ho tinc tot preparat! T'hi apuntes?

¡Yo ya lo tengo todo preparado! ¿Te apuntas?



Fotos via Pinterest

Amb aquesta entrada participo en la fantàstica iniciativa de Enviroments Dreamers, Spring meeting! On tots els blogs que hi participem, avui publicarem una entrada al nostre blog donant la benvinguda a la primavera.

Con esta entrada participo en la fantástica iniciativa de Enviroments Dreamers, Spring meeting! Donde todos los blogs que participamos, hoy publicaremos una entrada en nuestro blog dando la bienvenida a la primavera.



Recordeu que estem de sorteig en el blog, si vols apuntar-t'hi clica aquí.

Recordad que estamos de sorteo en el blog, si quieres apuntarte clica aquí.



dimarts, 19 de març del 2013

Pastís de fruites

Dijous passat, va ser l'aniversari de la meva àvia, ni més ni menys que 80 anys!!! Per celebrar-ho li vaig preparar un pastís de fruites amb crema. A totes dues ens encanta, és un dels meus pastissos preferits. I la veritat és que fer-ho a casa és un moment.

El jueves pasado, fue el cumpleaños de mi abuela, ni más ni menos que 80 años!!! Para celebrarlo le preparé un pastel de frutas con crema. A las dos nos encanta, es uno de mis pasteles favoritos. Y la verdad es que hacerlo en casa es un momento.


Ingredients:

* Base de pasta de full (la podeu fer o bé, la podeu comprar; jo la vaig comprar).
* Crema pastissera.
* Fruites de temporada a trossets (jo vaig posar: maduixa, plàtan, mandarina i pinya).
* Almívar (1/2 vas de sucre, 1/2 vas d'aigua i el suc d'una llimona).

Ingredientes:

* Base de hojaldre (la podéis hacer o bien, la podéis comprar, yo la compré).
* Crema pastelera.
* Frutas de temporada a trocitos (yo le puse: fresas, plátano, mandarina y piña).
* Almíbar (1/2 vaso de azúcar, 1/2 vaso de agua y el zumo de 1 limón).

Primer de tot, vaig fer la crema pastissera, que és el que més trigarà en refredar-se i així mentre preparem tota la resta es va refredant.


Ingredients per a la crema:

- 3 rovells d'ou.
- 375ml de llet.
- 90g de sucre.
- 30g de Maizena.
- 1 branca de canyella.

Procediment:

Bullir 300g de llet amb el sucre i la branca de canyella. Barrejar la resta de la llet amb la maizena fins que estigui ben dissolt i incorporar-hi els ous, prèviament batuts. Retirem la branca de canyella i incorporem la llet amb la maizena i els ous a la llet de foc, i remenem continuament fins que espessi. La deixem refredar.

Primero de todo, preparé la crema pastelera, que es lo que más tardará en enfriarse i así mientras preparamos todo lo demás, se va enfriando.

Ingredientes para la crema:

- 3 yemas de huevo.
- 375ml de leche.
- 90g de azúcar.
- 30g de Maizena.
- 1 rama de canela.

Procedimiento:

Hervir 300g de leche con el azúcar y la rama de canela. Mezclar el resto de la leche con la maizena hasta que esté bien disuelto e incorporar los huevos, previamente batidos. Retiramos la rama de canela e incorporamos la leche con la maizena y los huevos a la leche de fuego, y removemos continuamente hasta que se espese. La dejamos enfriar.



Després, amb el forn preescalfat a 175ºC col·loquem la base de pasta de full al forn, que prèviament haurem punxat amb una forquilla per tal que no s'infi en excés, i la deixarem uns 15 minuts o fins que estigui daurada.

Después, con el horno precalentado a 175ºC colocamos la base de hojandre en el horno, que prèviamente habremos pinchado con un tenedor para que no se hinche en exceso, y la dejaremos unos 15 minutos o hasta que esté dorada.

Tallem les fruites a trossets i cop estigui tot fred, amb una màniga pastissera disposem la crema per damunt de la pasta de full, col·loquem les fruites i les pintem amb almívar per tal que no es tornin lletges.

Cortamos las frutas a tocitos y una vez estñe todo frío, con una manga pastelera disponemos la crema por encima del hojandre, colocamos las frutas i las pintamos con almívar para que no se vuelvan feas.



Recordeu que estem de sorteig en el blog, si vols apuntar-t'hi clica aquí.

Recordad que estamos de sorteo en el blog, si quieres apuntarte clica aquí.


Feliç dia del Pare!

Feliz día del Padre!


dilluns, 18 de març del 2013

Canvi de look del blog + Sorteig 100 seguidors!!!!!

Sí, és aquí, no us heu equivocat, sóc la Montse i això és Entre Núvols de Cotó amb la seva nova imatge!!! Us agrada?? Ara feia dies que no parava per aquí... Tenia unes ganes de tornar... Ja us vaig dir que portaria alguna sorpresa i la primera de totes és aquesta! El nou look!

Sí, es aquí, no os habéis equivocado, soy Montse y esto es Entre Núvols de Cotó con su nueva imagen!!! Os gusta?? Ahora hacía días que no paraba por aquí... Tenía unas ganas de volver... Ya os dije que traería alguna sorpresa y la primera de todas es esta! El nuevo look!


Aquests dies que he estat desapareguda, apart d'estudiar i APROVAAR l'examen del màster ^^, he estat fent un curs de personalització de blogs amb la Mariola Abascal de El Osito con Zapatos Nuevos, us enrecordeu d'ella? Us en vaig parlar aquí, quan vaig fer el seu curs de disseny digital. Gràcies a ella podeu veure aquest fantàstic canvi del blog. Com sempre, la seva feina és exquisida!

Estos días que he estado desaparecida, a parte de estudiar y APROBAAR el examen del máster ^^, he estado haciendo un curso de personalización de blogs con la Mariola Abascal de El Osito con Zapatos Nuevos, os acordáis de ella? Os hablé de ella aquí, cuando hice su curso de diseño digital. Gracias a ella podéis ver este fantástico cambio del blog. Cómo siempre, su trabajo es exquisito!


Però no només gràcies a ella. Ja que jo volia fer alguna cosa especial, alguna imatge, il·lustració que caracteritzés a Entre Núvols de Cotó i de seguida vaig pensar en l'Ishtar Olivera!! També la coneixeu, veritat? És il·lustradora i crafter. Estic enamorada de tots els seus projectes. I com a persona és dolça i encantadora. Vaig tenir el plaer de conèixer-la en dos dels seus tallers, un de paper japonès i l'altre de segells. I aviat ens tornarem a veure... ^^ 

Pero no sólo gracias a ella. Puesto que yo quería hacer algo especial, alguna imagen, ilustración que caracterizara a Entre Nubes de Algodón y enseguida pensé en Ishtar Olivera!! También la conocéis, verdad? Es ilustradora y crafter. Estoy enamorada de todos sus proyectos. Y como persona es dulce y encantadora. Tuve el placer de conocerla en dos de sus talleres, uno de papel japonés y el otro de sellos. Y pronto nos volveremos a ver... ^^


Si voleu saber més coses d'ella, passeu-vos pel seu blog, que no us decebrà! Us deixo amb un vídeo de l'Ishtar que té al seu blog, per a que la conegueu millor.

Si queréis saber más cosas de ella, pasaos por su blog, que no os decepcionará! Os dejo con un vídeo de Ishtar que tiene en su blog, para que la conozcáis mejor.



Així que em vaig posar en contacte amb ella per a que em dissenyés la capçalera del blog i els botons. Ishtar, un milió de gràcies per dedicar-me part del teu temps, estic més que encantada amb el resultat! :P

Así que me puse en contacto con ella para que me diseñara la cabecera del blog y los botones. Ishtar, un millón de gracias por dedicarme parte de tu tiempo, estoy más que encantada con el resultado! :P


Espero que us agradin també a vosaltres tots aquests canvis. Heu vist que també he creat unes pestanyes per tenir tot el contingut del blog més endreçat? I també he creat un formulari de contacte, per si voleu posar-vos en contacte amb mi i també teniu la pestanya sobre mi, per qui vulgui, pugui coneixem una mica més! ^^ Ah! I també us podeu subscriure al blog i compartir el contingut en les xarxes socials.

Espero que os gusten también a vosotros todos estos cambios. Habéis visto que también he creado unas pestañas para tener todo el contenido del blog más ordenado? Y también he creado un formulario de contacto, por sí queréis poneros en contacto conmigo y también tenéis la pestaña sobre mí, por quien quiera, pueda conocemos algo más! ^^ Ah! Y también os podéis subscribir al blog y compartir el contenido en las redes sociales.


Per cert! Parlant de xarxes socials! També he creat una pàgina de Facebook exclusiva per a Entre Núvols de Cotó, us espero a tots per allà. També em podeu seguir en Twitter, Pinterest, Instagram i Flickr! Només heu de clicar en els botons d'a dalt a la dreta.

Por cierto! Hablando de redes sociales! También he creado una página de Facebook exclusiva para Entre Núvols de Cotó, os espero a todos por allí. También me podéis seguir en Twitter, Pinterest, Instagram y Flickr! Solo tenéis que clicar en los botones de arriba a la derecha.

Mare meva!! Quantes novetats oi!? Doncs encara no he acabat!!
Em falta donar-vos les GRÀCIES a tots vosaltres que m'esteu llegint, perquè durant aquests dies em superat els 100 seguidors del blog, ja anem pels 115!! I no us podeu arribar a imaginar la il·lusió que em fa, de veritat! Així que un MILIÓ DE GRÀCIES!!!!!!!


Madre mía!! Cuántas novedades verdad!? Pues todavía no he acabado!!
Me falta daros las Gracias a todos vosotros que me estáis leyendo, porque durante estos días hemos superado los 100 seguidores del blog, ya vamos por los 115!! Y no os podéis llegar a imaginar la ilusión que me hace, de verdad! Así que un MILLÓN DE GRACIAS!!!!!!!

I per donar-vos les gràcies per aquests 100 seguidors i per celebrar la nova imatge d'Entre Núvols de Cotó... (redoble de tambors...) avui faré un SORTEIG entre tots vosaltres!!!!!

Y para daros las gracias por estos 100 seguidores y para celebrar la nueva imagen de Entre Núvols de Cotó... (redoble de tambores...) hoy haré un SORTEO entre todos vosotros!!!!!


La persona que guanyi el sorteig s'endurà:
* Una tassa take away "Hoy es un buen día para sonreir" de Mr. Wonderful.
* Una llibreta amb súper poders per tenir grans idees.
* 4 cintes de Washi Tape de la marca mt.

La persona que gane el sorteo se llevará:
* Una taza take away "Hoy es un buen día para sonreir" de Mr. Wonderful.
* Una libreta con superpoderes para tener grandes ideas.
* 4 cintas de Washi Tape de la marca mt.

BASES DEL SORTEIG
* El sorteig comença avui, diumenge 17/03/2013 i finalitzarà el dilluns dia 1/04/2013 a les 23:59h.
* Per participar en el sorteig només cal que omplis el formulari que trobaràs al final d'aquesta entrada.
* No valen per participar en el sorteig els comentaris que deixeu en aquesta entrada o qualsevol altre, ni tampoc en Facebook o qualsevol altre xarxa social.
* El sorteig es realitzarà mitjançant l'aplicació Sortea2.
* El resultat del sorteig es publicarà al llarg del dia després de finalitzar el sorteig, el dia 2/04/2013.
* Un cop s'hagi publicat el/la guanyador/a del sorteig, aquest disposarà d'un màxim de 10 dies per donar senyals de vida, passat aquest temps si no ha aparegut, es tornarà a sortejar el premi.
* El sorteig només és vàlid en territori espanyol.

BASES DEL SORTEO
* El sorteo empieza hoy, lunes 18/03/2013 y finalizará el lunes día 1/04/2013 a las 23:59h.
* Para participar en el sorteo sólo hace falta que llenes el formulario que encontrarás al final de esta entrada.
* No valen para participar en el sorteo los comentarios que dejáis en esta entrada o cualquier otra, ni tampoco en Facebook o cualquier otra red social.
* El sorteo se realizará mediante la aplicación Sortea2.
* El resultado del sorteo se publicará a lo largo del día después de finalizar el sorteo, el día 2/04/2013.
* Una vez se haya publicado el/la ganador/a del sorteo, éste dispondrá de un máximo de 10 días para dar señales de vida, pasado este tiempo si no ha aparecido, se volverá a sortear el premio.
* El sorteo sólo es válido en territorio español.

Com veieu us ho poso ben fàcil, només cal que ompliu el formulari i espereu a que arribi el dia per saber si heu estat els afortunats! ^^
No cal que us feu seguidors del blog, ni que ho compartiu a les xarxes socials, però si ho feu, us estaré agraïda! ^^

Doncs això és tot per avui! Espero que us hagin agradat les sorpreses i ara correu a omplir el formulari!

Sort!

Cómo veis os lo pongo muy fácil, sólo hace falta que llenéis el formulario y esperéis a que llegue el día para saber si habéis sido los afortunados! ^^
No hace falta que os hagais seguidores del blog, ni que lo compartais en las redes sociales, pero si lo hacéis, os estaré agradecida! ^^

Pues esto es todo por hoy! Espero que os hayan gustado las sorpresas y ahora corred a llenar el formulario!

Suerte!

ELIMINAT FORMULARI. SORTEIG TANCAT.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis