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dimarts, 26 de març del 2013

Conillets de Pasqua / Conejitos de Pascua

Fa quatre dies era Nadal i ara ja estem de ple en Setmana Santa! El temps passa volant!
Avui toca recepta temàtica, i com a temàtica, Setmana Santa. Un element típic d'aquestes dates, els conillets. Així que avui toca unes galetes en forma de conillets, però de petits res de res, que són unes galetones súper grans.

Hace cuatro días era Navidad y ahora ja estamos en plena Semana Santa. ¡El tiempo pasa volando!
Hoy toca una receta temática, y como temática, Semana Santa. Un elemento típico de estas fechas son los conejitos. Así que hoy toca unas galletas en forma de conejitos, pero de pequeños nada de nada, que son unas galletas súper grandes.


Els conillets s'han vestit per a l'ocasió i s'han posat el seu millor llaçet, però són molt tímids i per això ens donen l'esquena. ^^

Los conejitos se han vestido para la ocasión y se han puesto su mejor lacito, pero son muy tímidos y por eso nos dan la espalda. ^^


RECEPTA GALETES CONILL

Ingredients:

* Galetes en forma de conill, aquí podeu consultar la recepta per elaborar la massa de les galetes.
* Farcit:
   - 150g de xocolata de cobertura.
   - 100g de mantega.
   - 100g de sucre glas.
* Cotó de sucre.
* Una mica de mel o xocolata fosa (per enganxar les cues).
* Cinta per a fer el llaç del color que vulgueu.

RECETA GALLETAS CONEJO


Ingredientes:

* Galletas en forma de conejo, aquí podréis consultar la receta para elaborar la masa de las galletas.
* Relleno:
   - 150g de chocolate de cobertura.
   - 100g de mantequilla.
   - 100g de azúcar glas.
* Algodón de azúcar.
* Un poquito de miel o chocolate fundido (para enganchar las colas).
* Cinta para hacer el lazo del color que queráis.


Procediment:
1. Un cop fetes les galetes, farem el farcit. En un cassó, fonem la xocolata amb la mantega al bany maria, remenant sense parar, afegim el sucre i continuem remenant fins que ens quedi una crema llisa i sense grumolls.
2. Sense deixar que es refredi la xocolata, la aboquem en una màniga pastissera (vigilant de no cremar-nos), fem un petit tall a la punta i farcim les galetes de conill. Primer dibuixem la silueta del conill, mai just a les vores, sinó una mica endins, i després omplim l'interior de xocolata.
3. Agafem una altra galeta de conill i la col·loquem al damunt de l'altre galeta amb xocolata i pressionem una mica per a que s'adhereixin. Deixem refredar.
4. Amb una mica de mel o xocolata fosa, enganxem les cuetes dels conills. Aquest pas millor fer-ho unes dues hores abans de menjar-nos les galetes, ja que el cotó de sucre a temperatura ambient es seca i perd la seva esponjositat.
5. Col·loquem el llaçet als conills.

Procedimiento:
1. Un vez hechas las galletas, haremos el relleno. En un cazo, derretimos el chocolate con la mantequilla al baño maría, removiendo sin cesar, añadimos el azúcar y continuamos removiendo hasta que nos quede una crema lisa y sin grumos.
2. Sin dejar que se enfrie el chocolate, lo introducimos en la manga pastelera (vigilando de no quemar-nos), hacemos un pequeño corte en la punta y rellenamos las galletas de conejo. Primero dibujamos la silueta del conejo, nunca justo en el borde sino un poco más para dentro, y después rellenamos el interior de chocolate.
3. Cogemos otra galleta de conejo y la colocamos encima de la otra galleta con chocolate y presionamos un poco para que se unan. Dejamos enfriar.
4. Con un poco de miel o chocolate fundido, enganchamos las colitas de los conejos. Este paso mejor hacerlo unas dos horas antes de comernos las galletas, ya que el algodón de azúcar a temperatura ambiente se seca y pierde su esponjosidad.
5. Colocamos el lacito a los conejos.


NOTA.- Recordeu que les galetes les heu de tallar amb el tallapastes normal i després girant-lo per la cara que no talla per aconseguir el conill com si estigués reflectit en un mirall, ja que a l'hora de enganxar les galetes no us quedi la cara de sota visible.

NOTA.- Recordad que las galletas las tenéis que cortar con el cortador normal y después girarlo por la cara que no corta para conseguir el conejo como si estuviera reflejado en un espejo, ya que a la hora de enganchar las galletas no os quede la cara de debajo visible.



Feliç Setmana Santa!

¡Feliz Semana Santa!

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10 comentaris:

  1. Te han quedado súper delicados els conillets, y tienen pinta de además estar riquísimos. Feliz Semana!

    ResponElimina
  2. Ostres Montse quina delicadesa, quina simplicitat tant exquisita.
    Molt xulo!.

    Anna

    ResponElimina
  3. Són uns conillets moníssims! Una mica tímids, pero no passa res! M'agraden molt!

    Un petó i que tinguis un bon pont!

    ResponElimina
  4. Son monísimas las galletitas, te han quedado preciosas!!!Bss

    ResponElimina
  5. QUE MONADA PORFAVOR! super sencillas y fantásticas, asi son las cositas que me inspiran.
    Un besazo.

    La Suite del MOMO.

    ResponElimina
  6. T'han quedat moníssims, Montse! M'encanten tots les galetes que fas ^^ Segur que amb aquest farcit estan delicioses!
    Però deus haver d'aplanar-les molt, no? Com que duen farcit, les galetes han de ser ben primes i segur que creixen una mica al forn... Quina paciència!

    Jo sóc més de magdalenes! :P Hahaaha

    Molts petons ^^

    ResponElimina
  7. Como sepan igual que lucen...mmmmmmm.....
    Muaka!!!!

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  8. M'encanten les moneríes que fas!!! i les fotos molt xules!
    Ptns.
    Su.

    ResponElimina

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