Páginas

divendres, 15 de juny del 2012

Gominoles! ^^

Avui una recepta molt dolça. A qui de petit no li encantaven les "xuxes"???? I ara ja de gran li continuen encantant...?? Per què a mi m'agradaven i em continuen agradaaan! :P Què si els núvols, els cors, les gelatines, les dentadures, el sidral, les piruletes, les llengües, els xiclets de meló, les pega dolces, els "totxos", els plàtans, les pomes, els "ositos", el peta-zeta, les mores, les coca-coles, les claus (aquelles que picaven tant...), els "chupetes", els ous fregits, les maduixes, els cervells...

Doncs avui tenim gominoles casolanes, què us semblen??


Cors i tableta de xocolata, estan delicioses!!! Aquí us deixo la recepta (extreta del arxiu personal de receptes de la meva tieta! ^^). Recepta fàcil i ràpida de fer, tot i caldrà esperar per poder fer la degustació durant una bona estona!

Ingredients:
-       1 sobre de gelatina de diferents gustos (maduixa, taronja, llimona...)
-       2 sobres de gelatina neutre en pols
-       200ml d’aigua
-       300g de sucre
-       sucre per arrebossar-les
-       oli de girasol

Preparació:
Primer pintarem els motlles amb oli de girasol. Si no en tenim, podem fer-ho amb una safata i després tallem les gominoles amb formes diferents.
Posem tots els ingredients en un cassó, a foc baix, durant uns 10 minuts, remenant constantment. Hem de procurar que no bulli, si cal, si ens bull, retirem el cassó del foc i remenem, i tornem a posar al foc, d’aquesta manera pararem l’ebollició.
Omplim els motlles i deixem refredar a temperatura ambient durant 12 hores com a mínim.
Desemmotllem i arrebossem amb el sucre i llestes per menjar. Jo he arrebossat unes quantes amb sucre normal i unes altres amb sucre glas! BONÍSSIMES!


.mOntse.!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest blog creix gràcies als vostres comentaris, així que anima't i deixa el teu.
Este blog crece gracias a vuestros comentarios, así que anímate y deja el tuyo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ShareThis